Groeten vanuit de revalidatie in Ter Duinen in Nieuwpoort


Tijdens de laatste weken hebben jullie gezien dat het voor mij moeilijker en moeilijker werd om te bewegen. De diagnose van mijn arts was: zware artrose. Mijn knie was versleten. De oplossing bij deze diagnose is een operatie, een nieuwe knie.
Twee weken geleden op de 15de februari was het dan zover. Dr. Alexander Schepens van het ziekenhuis Sint Lucas heeft mij geopereerd en hij heeft goed werk geleverd.
Na een paar dagen mocht ik dan het ziekenhuis verlaten en naar het revalidatiecentrum in Nieuwpoort. Hier kreeg ik iedere dag kinesitherapie. De genezing gaat sneller vooruit dan ik dacht maar toch heb ik nog altijd pijn (vooral ‘s nachts).
In de volgende week mag ik weer naar mijn thuis in de Clemenspoort komen. Tegen het einde van maart zal ik dan ook weer mijn werk in de parochie Heilige Franciscus van Assisi kunnen opnemen.
Ik dank alle mensen die mij door sociale media of op andere weg een goede genezing wensten. Ik hoop zo snel als mogelijk weer bij jullie te zijn!
Tot Ziens en Blijf gezond
Pater Andreas Krahnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s