Een blijvend teken

Afgelopen woensdag, 09 november, was de stichtingsdag van onze congregatie van de redemptoristen. Ik heb besloten deze dag op een bijzonder manier te vieren. Ik ben naar een tattoostudio gegaan en heb ons redemptoristen kruis op mijn arm laten tekenen. Het resultaat kan je hier zien:

Last Wednesday, Nov. 09, was the foundation day of our Congregation of Redemptorists. I decided to celebrate this day in a special way. I went to a tattoo studio and had our redemptorist cross drawn on my arm. You can see the result here:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s